Eerste Wintergala Sint Sebastianus een succes

Eerste Wintergala Sint Sebastianus een succes

Zaterdag 15 december werden bezoekers van het allereerste Wintergala, via een rode loper met fakkels en vuurkorven, van buiten naar binnen begeleid naar een prachtig versierde zaal in Providentia te Gendt. Met een diversiteit aan muziek werden zij warm ontvangen door hun gastheer Sint Sebastianus.

Vanaf 20.00 uur kwamen de eerste bezoekers binnen en zochten een goede plek uit in de zaal om het hele muziekspektakel goed te kunnen volgen. Jong Sint Sebastianus en de Show- en Marchingband stelden zichzelf, netjes in gala outfit, op en om 20.30 uur knalde zij de eerste muzieknoten eruit. Na een welkomstwoord van spreker Rick Basten ging de show los en volgde de muziek zich in een rap tempo achter elkaar op. Vrienden van Sebastianus vulde de avond geweldig aan. Hugo Peeters, Jaron de Jong, Sem van der Hijden, Milou Basten en Kevin Basten willen wij als Sint Sebastianus dan ook enorm danken voor hun bijdrage aan deze avond.

De koude voeten van de bezoekers werden uiteindelijk ook warm gedanst. De dansvloer vulde zich al snel met dansende mensen en een aantal jeugdleden van Jong Sint Sebastianus dansten in een mooie latin stijl op de “Conga” van Gloria Estefan.

Na het laatste rondje pakte DJ Jaron de Jong de muziek op en vulde de avond tot 0.30 uur voor de after-party. Mensen bleven nog lekker onder elkaar in Gendt en waren nog aan het nagenieten van dit eerste Wintergala van Sint Sebastianus en vrienden.
John Janssen, van Janssen Sound en Light, draagde zeker bij aan deze mooie avond. Met zijn team verzorgde hij het licht en geluid dat de avond een kleurrijke invulling gaf.

Wegens het succes zal in december 2019 de volgende editie van het Wintergala plaatsvinden, dus zorg dat u er dan bij bent.

Tekst en foto: Aanlevering Sint Sebastianus Gendt

Gepubliceerd: 17 DEC 2018 - 16:32