Eervolle uitnodiging voor Jan de Haan bij Engels topconcours

Eervolle uitnodiging voor Jan de Haan bij Engels topconcours

Componist/dirigent Jan de Haan heeft de eervolle uitnodiging gekregen om als jurylid op te treden tijdens het prestigieuze evenement UK Brass Band of the Year Contest.

In een uitverkochte concertzaal in Manchester zullen op zaterdag 22 juni de negen beste brassbands van het Verenigd Koninkrijk, waaronder de meermaals Europese kampioenen Black Dyke Band en Cory Band strijden om de titel.

Jan de Haan zegt zeer vereerd te zijn met deze uitnodiging. “Nadat ik dit seizoen ook al jureerde op diverse concoursen in Nederland, Noorwegen, Zweden, België en Zwitserland beschouw ik dit evenement als the cherry on top. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met mijn Noorse collega’s Reid Gilje en Tom Brevik als lid van het juryteam een bijdrage te leveren aan dit top concours.”

Elke band speelt een 30 minuten durend programma met origineel concertrepertoire, waaronder verschillende wereldpremières. Ook moet er een werk voor solist en band worden geprogrammeerd. De initiatiefnemer BrassPass.tv zal het evenement streamen zodat het over de hele wereld door de liefhebbers van blaasmuziek kan worden gevolgd.

Voor meer informatie: https://www.4barsrest.com/news/detail.asp?id=37521 en https://brasspass.tv/

Blijf op de hoogte van het nieuws uit de amateurmuziekwereld. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale KNMO Klankwijzer Nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/kwmagazine/

Gepubliceerd: 06 JUN 2019 - 11:36
Laatste update: 06 JUN 2019 - 12:16