Emma Kok als gastartieste op je hafabra-concert

Emma Kok als gastartieste op je hafabra-concert

Emma Kok won begin dit jaar Ministars, het nieuwe zangprogramma op SBS6 voor kinderen van 8 t/m 15 jaar. Op dat moment was ze 14 jaar, inmiddels is Emma 15 jaar. In 2021 won ze het 10e seizoen van The Voice Kids en deze zomer maakte ze furore tijdens de Vrijthofconcerten van André Rieu. Het Limburgse supertalent is nu bij Louis Neefs Producties te boeken als gastartieste op concerten van harmonieën, fanfares en brassbands.  

Laat mij een vlinder zijn, haar eerste single met meer dan 4.000.000 streams op Spotify en 16.000.000 weergaven op YouTube, staat al sinds 11 maart 2022 in de Zapp Kids Top 20. In het jaaroverzicht 2022 van de Kids Top 20 stond zij op de tweede plaats.

Inmiddels kent iedereen Emma. Afgelopen juli mocht ze als gastartieste optreden met Andre Rieu en het Johann Strauss Orkest op het Vrijthof in Maastricht! Haar vertolking van het nummer Voilà was zo'n overweldigend succes dat Rieu haar uitnodigde voor zijn komende wereldtoernee en de kerstconcerten in december in Maastricht. 

Ook voor haar optreden bij de talkshow Humberto op RTL4 kreeg ze lovende recensies.

Emma heeft een drukke agenda. Ze heeft inmiddels opgetreden met meerdere orkesten en heeft nog veel meer in de planning staan. Eind september staat zij o.a. samen met Fred van Leer in Ahoy Rotterdam tijdens Fred & Friends.

Wil jij met jouw hafabra-orkest ook een mooi concert met Emma: zij is bij Louis Neefs Producties te boeken als gastartieste. Vanzelfsprekend beschikt Louis Neefs voor haar over een groot repertoire aan passende arrangementen. In overleg is er veel mogelijk!

Meer info: HIER.

Fotocredits: ©Persfoto

Gepubliceerd: 19 SEP 2023 - 07:34
Laatste update: 19 SEP 2023 - 17:14