Enquête onder muziekverenigingen over gevolgen coronacrisis

Enquête onder muziekverenigingen over gevolgen coronacrisis

De impact van het coronavirus heeft enorme gevolgen voor ons allen en ook voor de cultuursector. In opdracht van KNMO, Koornetwerk Nederland, Cultuurconnectie en het CJP heeft het Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst (LKCA) een enquête samengesteld om de (financiële) gevolgen van het coronavirus voor de kunst- en cultuursector in kaart te brengen.

Doel van dit onderzoek is om een goed beeld te krijgen van de impact die het coronavirus heeft op verenigingen en andere amateurkunstactiviteiten. Dit beeld helpt het LKCA, koepelorganisaties, provinciale instellingen en andere organisaties voor de amateurkunst om zo goed mogelijk samen te werken en om ondersteuning te bieden. Verder willen de organisaties hiermee de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap informeren, zodat deze informatie meegenomen kan worden in de ondersteuningsmaatregelen voor de cultuursector.

Vul de vragenlijst uiterlijk zondag 22 maart in. KLIK HIER om de vragenlijst in te vullen. Het kan zijn dat verenigingen het verzoek vanuit meerdere kanten ontvangen. Dan hoeven ze de vragenlijst uiteraard maar één keer in te vullen.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

 

 

Gepubliceerd: 19 MAA 2020 - 15:32