Enquête over invulling preconcours Knegsel

Enquête over invulling preconcours Knegsel

Muziekvereniging Heide Echo uit Knegsel roept potentiële deelnemers op tips en adviezen aan te dragen voor de invulling van het geplande preconcours-festival op 24 oktober.

Op dit festival worden de deelnemers 'beoordeeld' door een deskundige jury. Na het optreden krijgen de orkesten geen punten, maar tips en tricks om het orkest nog beter te maken. In dat kader is een belangrijke 'feature' van het festival dat de dirigent en de voorzitter een 'nabespreking' hebben met de jury om zo een duidelijke toelichting te krijgen dan enkel het juryrapport. We zien dat veel orkesten het festival gebruiken als voorbereiding op een concours, maar dit is zeker niet verplicht.

Vorig jaar kon het preconcours-festival helaas niet doorgaan. Ook dit jaar gaat een groot deel van de concoursen niet door. De organisatie hoopt echter dat op de geplande datum van het preconcours-festival (24 oktober 2021) weer het een en ander mogelijk is en wil als ‘kick-start’ graag een leuke muzikale activiteit organiseren. Het gemeentehuis De Leenhoef beschikt over een prachtige concertzaal met een goede akoestiek, inclusief een licht- en geluidsinstallatie en een enorm scherm. Deze faciliteiten bieden volop mogelijkheden voor een activiteit om naar toe te werken.

De organisatie is momenteel druk aan het denken over de invulling van het preconcours-festival op 24 oktober 2021 en is erg benieuwd naar de mening en ideeën van orkesten die eventueel belangstelling hebben om hieraan deel te nemen. Dat kan door het invullen van een enquête: KLIK HIER.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 02 JUN 2021 - 13:08
Laatste update: 02 JUN 2021 - 13:21