Erik Janssen na 9 jaar weg bij Spijkerpakkenband

Erik Janssen na 9 jaar weg bij Spijkerpakkenband

Erik Janssen neemt afscheid van de Brassband De Spijkerpakkenband uit Opsterland. Ido Gerard Kempenaar uit Buitenpost neemt de dirigeerstok van Janssen over. Na 9 jaar is besloten om als vrienden een punt achter de samenwerking te zetten. Dat meldt de band op haar Facebookpagina.

“We hebben ontzettend mooie jaren samen gehad, met vele hoogtepunten”, vertelt voorzitter Thies Nicolai. "We sluiten de samenwerking af met een grote glimlach en een goed gevoel. Ido Gerard gaat verder met bouwen aan de band. Hij was al een bekende van de club. Er is een goede klik, we zijn erg blij met Ido zijn komst.”

Onder leiding van Erik Janssen maakte de Spijkerpakkenband de sprong van de eerste naar de kampioensdivisie. In 2014 en 2016 leidde hij de band naar de Nederlandse kampioenstitel in de eerste divisie. Ido Gerard Kempenaar debuteert volgende week zaterdag tijdens de NBK.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 21 OKT 2021 - 21:01