Ernst Hutter & Die Egerländer headliner op Fest der Blasmusik

Ernst Hutter & Die Egerländer headliner op Fest der Blasmusik

Ernst Hutter & Die Egerländer Musikanten is zaterdag 9 november de slotact van het 5. Fest der Blasmusik in Rabo Theater De Meenthe aan de Stationsplein 1 te Steenwijk.

Met het aantrekken van de Duitse muzikant, componist en arrangeur en zijn orkest is de organisatie erin geslaagd de bekendste vertolker van de Egerländermelodieën te contracteren. Met meer dan 45 miljoen verkochte muziekdragers wordt Hutter gezien als de onbetwiste opvolger van Ernst Mosch und Seine Original Egerländer Musikanten. Een groot deel van de bezetting speelde twintig jaar geleden ook al bij Ernst Mosch.

Het optreden van Hutter en zijn muzikanten vormt het sluitstuk van het 5. Fest der Blasmusik waarvoor 25 blaaskapellen uit Nederland en Duitsland hebben ingeschreven. In het voorprogramma treedt de Böhmerwalder Kapel uit het Limburgse Schinnen op.

De kaartverkoop is inmiddels gestart: KLIK HIER.

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 27 SEP 2019 - 17:05
Laatste update: 27 SEP 2019 - 17:15