Ervaar de ZON-beleving tijdens de ZON ACADEMY

Ervaar de ZON-beleving tijdens de ZON ACADEMY

Zomer Orkest Nederland, beter bekend als ZON, houdt zaterdag 27 juli een speciale academy voor muzikanten van 9 tot 16 jaar. Een dag vol musiceren, uitdaging, inspirerende workshops en een spetterend optreden met het orkest van ZON2019.

Tijdens de ZON ACADEMY kunnen jonge muzikanten verschillende workshops volgen van enthousiaste dirigenten en docenten. Als afsluiting zullen de jonge muzikanten samen met het orkest van ZON2019 de ingestudeerde muziek uitvoeren. Behalve samen musiceren zullen de ZON ACADEMY-deelnemers een échte ZON beleving ervaren!

Dit jaar vindt de ZON ACADEMY plaats in Bergeijk, “het centrum van de Benelux”. ZON organiseert deze dag in samenwerking met de Koninklijke Harmonie Echo der Kempen. Echo der Kempen is een enthousiaste vereniging waar de jeugd de toekomst heeft! Het afsluitende concert vindt plaats op het marktplein van Bergeijk om 16.30. Bij slecht weer wordt dit verplaatst naar “De Gouden Leeuw”.

Lees meer over de ZON ACADEMY in KNMO Klankwijzer Nieuwskrant: KLIK HIER.

Of schrijf je meteen in: www.zomerorkest.nl

Blijf op de hoogte van het nieuws uit de amateurmuziekwereld. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale KNMO Klankwijzer Nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/kwmagazine/

Gepubliceerd: 02 JUL 2019 - 12:26
Laatste update: 04 JUL 2019 - 15:13