Evaluatie en toekomst van NK Jeugd Mars en Show

Evaluatie en toekomst van NK Jeugd Mars en Show

De kerngroep Show, Mars en Percussie houdt zaterdagmiddag 2 november in Eemnes een klankbordmeeting voor kaderleden van jeugdshowkorpsen. Op het programma staat een terugblik op het zo succesvol verlopen eerste NK Mars en Show Jeugd op 29 juni in Huizen. Ook de toekomst van deze wedstrijd komt ter sprake. De bijeenkomst is daarom niet alleen interessant voor stafleden van de deelnemers aan het afgelopen NK, maar vooral voor verenigingen die niet van de partij waren.

De kerngroep SMP is alweer druk bezig om de tweede aflevering voor te bereiden. Hiervoor is op zaterdag 27 juni 2020 opnieuw sportpark Huizen gereserveerd. Op de dag van het afgelopen NK zijn al toezeggingen van deelnemers ontvangen. Het zou fijn zijn om deze deelname alvast te bevestigen zodat daar tijdens de meeting op 2 november op kan worden ingehaakt.

Onderwerpen die verder op tafel komen zijn discussie/overleg over leeftijdsgrenzen, hitteprotocol en andere zaken. De bedoeling is dat hieruit leermomenten naar voren komen. Ook voor het versterken van de onderlinge contacten is deelname aan de meeting van belang.

De klankbordmeeting NK Jeugd Mars en Show wordt gehouden op zaterdag vanaf 13.30 uur in Gebouw De Hilt, Hasselaanlaan 1 C in Eemnes .Laat voor 19 oktober even via het e-mailadres j.van.waveren@chello.nl weten of jouw verenging aanwezig is.

Lees de reportage in Klankwijzer over het eerste NK Mars en Show Jeugd: KLIK HIER

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/kwmagazine/

Gepubliceerd: 25 JUL 2019 - 15:26
Laatste update: 28 JUL 2019 - 09:40