Excelsior Baflo zet (melodisch) slagwerk te koop

Excelsior Baflo zet (melodisch) slagwerk te koop

Christelijke muziekvereniging Excelsior uit Baflo heeft besloten om met haar (melodisch) slagwerk een nieuwe koers te varen. Daardoor komt een deel van het instrumentarium en toebehoren beschikbaar voor verkoop. Op de speciale themasite van Excelsior www.excelsiorbaflo.nl/verkoop kunt u in woord en beeld zien welke instrumenten we te koop aanbieden.

Een groot deel van de instrumenten is door een deskundig taxateur beoordeeld en voorzien van kort commentaar. Dit is bij de foto’s opgenomen.

Hoewel de instrumenten reeds meerdere jaren bij de malletband van Excelsior in gebruik zijn, zitten er een aantal zeer fraaie en kwalitatief heel goede exemplaren tussen die van grote waarde kunnen zijn voor een liefhebber of orkest. De absolute pareltjes zijn onder andere een Adams marimba, type concert 4.3 octaaf, een Adams xylofoon 4 octaaf en een Adams vibrafoon. Al met al worden er ruim 20 instrumenten, zowel gestemd als ongestemd slagwerk en bijbehorende attributen verkocht. Een deel van de instrumenten is wellicht meer geschikt als studiemateriaal voor de jeugd of als rekwisiet of versiering.

Om alle geïnteresseerden een zo goed mogelijke kans te geven om deze mooie instrumenten aan hun verzameling toe te kunnen voegen, zal de verkoop gedurende de eerste twee weken van maart via opbod plaatsvinden via marktplaats. Voor geïnteresseerden wordt eveneens een kijkdag georganiseerd. Voor meer details over de instrumenten of de wijze van verkoop, KLIK HIER, of mail naar secretaris@excelsiorbaflo.nl

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 09 FEB 2020 - 08:54
Laatste update: 09 FEB 2020 - 08:59