Excelsior Papendrecht released tweede album op Spotify

Excelsior Papendrecht released tweede album op Spotify

Afgelopen weken liet Het Groot Orkest van Excelsior Papendrecht nog weten zowel haar kerst- als nieuwjaarsconcert te moeten annuleren als gevolg van de nieuwe corona-maatregelen. Maar dat het orkest snel kan schakelen blijkt wel uit de aangekondigde album release van aankomende 17 december.

“Helaas kunnen zowel het kerst- als het nieuwjaarsconcert niet doorgaan. Maar... we hebben toch een (GRATIS) digitaal kerstcadeautje voor onder de kerstboom”, schreef het orkest op haar social media accounts. Het album is getiteld ‘70s & 80s Night – Live Recording’ en is een live opname van het concert in oktober 2019. Het album is al te luisteren op het YouTube kanaal van Excelsior Papendrecht maar zal vanaf vrijdag 17 december ook te stream zijn op Spotify en vele andere wereldwijde streamingsdiensten zoals Apple Music, YouTube Music, en Amazon Music.

Het album bestaat uit maar liefst 8 nummers en bevat muziek van onder andere Lionel Richie, Earth, Wind & Fire, Ray Charles en Supertramp. Het orkest van Excelsior staat onder leiding van dirigent Ruud Welle garant voor passie, energie en hoge kwaliteit voor een breed publiek wat ook zeker terug te horen is op dit live-album.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.klankwijzer.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 09 DEC 2021 - 18:53