Excelsior Papendrecht te beluisteren op Spotify

Excelsior Papendrecht te beluisteren op Spotify

Het orkest van Excelsior Papendrecht is gratis te beluisteren op Spotify en vele andere wereldwijde streamingsdiensten zoals Apple Music, YouTube Music, en Amazon Music. Alle zeven nummers van het studioalbum 2017 van het orkest zijn beschikbaar op deze diensten.

2017 is het eerste album van het orkest van Excelsior Papendrecht en bevat een verrassende verzameling muziekstijlen; van klassiek tot kerst en hedendaagse pop. Een programma met het accent op veelzijdigheid en in een eigentijdse setting, met titels als Venus, Ross Roy, Iedereen is van de wereld, Oblivion en Michael Jackson.

Het orkest van Excelsior staat onder leiding van dirigent Ruud Welle garant voor passie, energie en hoge kwaliteit voor een breed publiek, waarbij ook samengewerkt wordt met internationaal bekende solisten, zangers en zangeressen. Bij dit album is medewerking verleend door Francesco Daniel, Papendrechts singer/songwriter die o.a. bekendheid verwierf door zijn deelname aan het SBS6 talentenprogramma We Want More. Hij brengt zowel eigen nummers als covers uit, begeleidt zichzelf op akoestische gitaar, heeft al vele zeer succesvolle optredens gegeven met het orkest van Excelsior Papendrecht en verleende aan twee nummers op dit album zijn medewerking.

Foto: Izaak van den Berg.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 24 JUL 2021 - 08:21
Laatste update: 24 JUL 2021 - 08:28