Excelsior presenteert online pubquiz: De Slimste Muzikant

Excelsior presenteert op 17 april om 20:00 uur de allerleukste online PubQuiz van Nederland, De Slimste Muzikant. En jij kan meedoen, vanuit huis!

Op dit moment zitten muzieklessen, concerten en evenementen er nog even niet in voor de vereniging uit Papendrecht. Daarom gaan ze het nu even anders doen en organiseren zij een muzikale pubquiz die je vanuit huis mee kan spelen, De Slimste Muzikant. Iedereen kan meedoen. Op de website van Excelsior (www.excelsiorpapendrecht.nl) lees je hoe dit in zijn werk gaat en hoe je kan meespelen.

De quiz is te bekijken via een YouTube Livestream op het YouTube kanaal van Excelsior (zoek op YouTube naar: Excelsior Papendrecht). Deze livestream is te bekijken op een laptop, PC of tablet (en evt. op een smart TV, Apple TV of Chromecast).

Via de livestream loodsen de heren van Rossum en Freriks je op ludieke maar zeker ook informatieve wijze door de muzikale vragen. Maar nog leuker is dat je met je smartphone kan meespelen. Dit doe je door op de avond zelf op je telefoon de website www.kahoot.it te openen of gebruik de kahoot-app via Google Play of de Apple Store.
Meedoen kan zonder aanmelding en geheel gratis. De livestream start om 20:00 uur op zaterdag 17 april. Meer informatie op www.excelsiorpapendrecht.nl.

Links:
- Agenda item: KLIK HIER.
- YouTube Livestream: KLIK HIER.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 03 APR 2021 - 09:18
Laatste update: 03 APR 2021 - 09:22