Extra prijs onlinewedstrijd: professionele promo van je eigen club

Extra prijs onlinewedstrijd: professionele promo van je eigen club

Vanwege het enorme succes van de Nationale Open Onlinewedstrijd van KNMO Klankwijzer heeft de KNMO op de valreep nog een extra prijs beschikbaar gesteld voor de categorie samenspeelvideo’s. Onder de 204 inzendingen in deze categorie wordt de productie van een succesfilmpje of introductiefilmpje ter waarde van 1000 euro verloot.

De betreffende vereniging krijgt een cameraploeg op bezoek om met drie camera’s opnamen te maken. Het gaat daarbij om een reportage van ca. 3 minuten met sfeerbeelden, interviews en overig aangeleverd foto- en videomateriaal. De video wordt geplaatst op Klankwijzer.tv en gedeeld via de andere communicatiekanalen van de KNMO. De maximale bijdrage is 1000 euro. Wanneer de winnende vereniging verdere wensen heeft, zijn de meerkosten voor rekening van de vereniging zelf.

De onlinewedstrijd is een initiatief van KNMO Klankwijzer om muzikanten te stimuleren tijdens de coronacrisis muzikaal actief te blijven. Behalve prijzen voor de films met de meeste stemmen, wordt ook een aantal prijzen verloot onder de deelnemers.

Tot vannacht 24.00 uur kan er nog gestemd worden. KLIK HIER.  

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 26 JUN 2020 - 15:14
Laatste update: 26 JUN 2020 - 16:43