Extra voorstelling van Terug naar Rowwen (Christiaan) Hèze

Extra voorstelling van Terug naar Rowwen (Christiaan) Hèze

In april waren de eerste vier voorstellingen van de theaterproductie Terug naar Rowwen (Christiaan) Hèze binnen no-time uitverkocht. Nu wordt er een vijfde voorstelling toegevoegd aan de reeks.

Muziekvereniging St. Caecilia America en Peggy’s Productiehuis vertolken het verhaal van het historische Peelfiguur Rowwen (Christiaan) Hèze.
Na de vliegende start van de ticketverkoop in april heeft de muziekvereniging nu de vijfde voorstelling geopend. Ook zijn er tickets beschikbaar gekomen voor de andere voorstellingen. De voorstellingen vinden plaats van vrijdag 17 november t/m zondag 19 november 2023 in Schouwburg Venray.

Het verhaal van de voorstelling gaat over de jonge Christiaan Hesen, die met het verstrijken van de tijd steeds meer op d’n Rowwe begint te lijken. Christiaan moet aan de slag met het ontginnen van de Peel en leidt een eenzaam bestaan. Gelukkig heeft hij een goede vriend waar hij altijd bij terecht kan, een mysterieuze verschijning genaamd Walteck. Helaas krijgt d’n Rowwe het verdriet uit zijn verleden niet verwerkt en zoekt zijn heil in de drank. Het dorp wil hem wegjagen, maar tegelijk heeft d’n Rowwe bijzondere krachten waarmee hij bijvoorbeeld vee kan genezen. Zal het dorp uiteindelijk toch achter hem staan en zal d'n Rowwe zijn krachten voor het goede blijven gebruiken?

In deze theaterproductie zijn toneel en muziek in prachtig evenwicht. Muziekvereniging St. Caecilia America zal laten horen hoe ontzettend sfeervol klassieke muziek kan zijn bij een verhaal, maar natuurlijk geven ze ook af en toe een dikke knipoog naar de band Rowwen Hèze en hun muziek. Het verhaal is gebaseerd op het boek Icoon van Jan Philipsen.

De data zijn nu: vrijdag 17 november, 20:15 uur; zaterdag 18 november, 15.00 en 20.15 uur; zondag 19 november, 14.00 en 19.00 uur.

Klik voor kaarten: HIER.

Gepubliceerd: 01 SEP 2023 - 12:56
Laatste update: 01 SEP 2023 - 13:02