Fanfare Repertoire- en Netwerkdagen gaan online

Fanfare Repertoire- en Netwerkdagen gaan online

De stichting Centrum Repertoire Ontwikkeling Nederland (CRON) gaat op 27 en 28 november een deel van het geplande programma van de Fanfare Repertoire- en Netwerkdagen via livestream uitzenden. De geplande liveconcerten komen te vervallen. Het oorspronkelijke evenement zou plaatsvinden in de Veluvine in Nunspeet.

Samen met een aantal partners, waaronder de Bond voor Orkestdirigenten (BvOI) en Musidesk, wordt nu in hetzelfde weekeinde een online programma aangeboden. De uitzendingen zijn op vrijdag 27 november van 14.00 tot 16 uur en op zaterdag 28 november van 10.30 tot 12.30 uur. Er wordt een speciale studio ingericht van waaruit via livestreaming een gevarieerd programma zal worden gepresenteerd met onder andere opnames, interviews, discussies, podcasts en video's.

Daarnaast komt er een digitale beurs met een platform voor uitgevers, muziekbedrijven, organisaties en belangstellenden. Verder een omgeving met presentaties van nieuwe composities en producten, componisten portretten, speciale aanbiedingen en eventueel een livechat voor vragen en informatie.

De Buma Blaasmuziek Awards worden live uitgereikt in het AVRO/TROS programma De Klassieken op Radio 4. Dit jaar valt die eer te beurt aan Hardy Mertens en de Belgische componist Bert Appermont.

Meer informatie over de inhoudelijke programmering op de website en de sociale media van stichting CRON.

Foto: Beeld van de Fanfare Repertoire- en Netwerkdagen 2019.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 02 NOV 2020 - 16:06
Laatste update: 02 NOV 2020 - 16:14