Fanfare Sint Jan Sittard start Funfare

Fanfare Sint Jan Sittard start Funfare

De nieuw talent-orkesten schieten als paddenstoelen uit de grond om ons heen, maar Fanfare Sint Jan uit Sittard pakt het net even wat anders aan.

Fanfare Sint Jan start in het nieuwe seizoen met de Funfare, een eenmalig orkest voor oud-muzikanten, nieuwe muzikanten en alles daar tussenin! Deelname is al mogelijk vanaf 25 euro. Heb je ooit muziek gemaakt en lijkt het je leuk dit weer eens te doen? Maak je al muziek en wil je dit graag in groepsverband doen? Of heb je nog nooit muziek gemaakt, maar is het altijd al een droom geweest? Dan is dit je kans! In slechts 12 weken wordt samen met de fanfare een programma voorbereid, dat tijdens het slotspektakel op zondag 10 december zal worden uitgevoerd voor publiek.  

Deelname aan de funfare is uit te breiden met een opfriscursus of, als je nog nooit muziek hebt gemaakt, 12 weken muziekles in groepsverband, waarbij je halverwege instroomt bij de funfare.  

Weet je nu al dat je wil deelnemen of wil je graag meer informatie, scan dan de QR-code op de flyer (zie website) of stuur een mailtje naar sjpeele@fanfaresintjan.com. Laat vooral ook even weten of je naar onze informatie-ochtend komt op zaterdag 2 september om 11.00 uur in de Fanfarezaal in Leyenbroek.

Informatie: https://www.fanfaresintjan.com/dev/2023/07/06/funfare-jij-doet-toch-ook-mee/ 

Gepubliceerd: 21 JUL 2023 - 08:23
Laatste update: 21 JUL 2023 - 08:29