Feest bij KNMO Klankwijzer: de kwart miljoen gepasseerd!

Feest bij KNMO Klankwijzer: de kwart miljoen gepasseerd!

De nieuwe opzet van KNMO Klankwijzer lijkt vooralsnog een schot in de roos. Dat blijkt niet alleen uit de vele positieve reacties van lezers en adverteerders, maar wordt ook door cijfers onderbouwd.

Het nieuwe nieuws- en informatieplatform is nog geen vijf maanden in de lucht. In dat korte tijdsbestek zijn op de website www.klankwijzer.nl ruim een kwart miljoen pagina’s geopend. De teller staat inmiddels op 271.599 views. Ook aantal bezoekers stijgt nog steeds. Alleen al de afgelopen week waren er dat 9788. Het aantal aanmeldingen voor de wekelijkse nieuwsbrief en digitale nieuwskrant loopt tegen de 10.000.

Het gaat echter niet om de kijkcijfers, maar om de muzikant achter de lessenaar en iedereen binnen en rondom de amateurmuzieksector te bereiken. Mooie bezoekersaantallen zijn dus ook goed voor jouw eigen vereniging. Activiteiten die je via KNMO Klankwijzer promoot, worden blijkbaar gezien. Maak er dus gebruik van!

Ook onze (commerciële) partners zijn erg te spreken over de nieuwe opzet en melden uitstekende respons op hun campagnes. Naast de rubrieken Nieuws en Agenda zijn ook Vacaturebank en het item Agendatips van de Week populair.

Opvallend is het grote aantal kliks op activiteiten zoals play-ins, masterclasses, workshops, projectorkesten en cursussen. Vooral jongeren zijn hierin geïnteresseerd. De voortdurende zichtbaarheid via de diverse mediakanalen wordt door lezers ervaren als een groot pluspunt. Immers, lang niet iedereen volgt of zit op Facebook. 

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER ADVERTEREN OP KNMO KLANKWIJZER 

KLIK HIER VOOR DE TRAILER VAN KNMO KLANKWIJZER

Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en je ontvangt ook de nieuwskrant automatisch in je mailbox.

Afbeelding: www.freepik.com.

Gepubliceerd: 21 JAN 2019 - 22:11
Laatste update: 18 APR 2019 - 15:06