Festival Into the Music Hapert presenteert The Battles

Festival Into the Music Hapert presenteert The Battles

Heb jij altijd al gedroomd om op te treden met een live-orkest? Of wil je graag ervaring opdoen op het gebied van zang en stage-performance? Dan is dit jouw kans! Geef je op voor Into the Music presenteert: The Battles.

Into the Music is een muziekfestival dat wordt georganiseerd door Muziekvereniging Kunst Adelt uit Hapert. Het recept van Into the Music is een avond vol met herkenbare muziek. Zang, combo én een live-orkest mag hierbij niet ontbreken. Op 30 november vindt de 2e editie plaats in Den Tref in Hapert.

Tijdens The Battles bieden wij potentieële talentvolle zangers de kans om samen met live-orkest op te treden. In verschillende auditierondes ga je de strijd aan met andere zangers en zangeressen. De winnaar staat op 30 november samen met het live-orkest van Muziekvereniging Kunst Adelt op het podium én maakt kans op een workshop van een professionele zangcoach!

Iedereen mag meedoen. Misschien heb jij wel een verborgen zangtalent en is dit dé kans om jezelf te laten horen. De inschrijvingen eindigen op 21 april, dus wacht zeker niet te lang! Ga naar www.intothemusic.nl/the-battles voor meer informatie en geef je nu op!

Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws uit de amateurmuziekwereld.

Gepubliceerd: 27 MAA 2019 - 08:08
Laatste update: 27 MAA 2019 - 09:26