Flinke donatie voor verenigingen in de Krimpenerwaard

Flinke donatie voor verenigingen in de Krimpenerwaard

Verzekeraar De Onderlingen heeft vier muziekverenigingen uit de Krimpenerwaard in de gelegenheid gesteld nieuwe instrumenten aan te schaffen. De aanschaf wordt volledig betaald vanuit het zogeheten fusiefonds.

Verzekeraar De Onderlingen heeft een fonds dat tot doel heeft activiteiten te ondersteunen in de woon- en werkomgeving van de leden. De verzekeraar is ontstaan uit de fusie van Onderlinge Lek & IJssel, Onderlinge De Waarden uit Schoonhoven en De Onze te Benschop.

Tijdens een bijeenkomst, muzikaal omlijst door groepen van de muziekverenigingen Excelsior, Crescendo, Concordia en Harmonie Lekkerkerk, overhandigde Robert Hoek van De Onderlingen de cheque aan de vertegenwoordigers van de vier verenigingen. Het gaat om een bedrag van 19.000 euro. Daarmee zijn 25 instrumenten aangeschaft, die voor een belangrijk deel ter beschikking komen voor de opleiding van de jeugdleden. Daarmee heeft de toekomst van de amateuristische muziekbeoefening in de Krimpenerwaard een belangrijke impuls gekregen.

Op de foto: Vlnr. Guus v.d. Berghe, Ruud v.d. Marel, Robert Hoek, Albert Brand, Ella Borst

Foto: Yvonne Bourgonje

Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en je ontvangt ook de nieuwskrant automatisch in je mailbox.

Gepubliceerd: 10 MEI 2019 - 11:38
Laatste update: 10 MEI 2019 - 11:42