Fluit mee met Flutopia!

Fluit mee met Flutopia!

Enthousiaste amateurfluitisten opgelet; na een zomer vol fluitactiviteiten organiseert Flutopia ook in de tweede helft van 2021 nog twee projecten. Dus heb je zin om samen fluit te spelen, doe dan mee!

Flutopia Orkestproject okt-dec 2021
Vijf inspirerende en gezellige repetitiedagen waarbij je werkt aan prachtig repertoire voor fluitorkest. Er zal aandacht worden besteed aan samenspel, balans, intonatie en muzikale achtergronden. Als de omstandigheden het toelaten zal het project worden afgesloten met een concert voor publiek. Deelname aan het Orkestproject is inclusief bladmuziek, lunch, koffie & thee.

Flutopia Winterdagen
Van 28-30 december organiseert Flutopia de sfeervolle Winterdagen; drie dagen lang werk je samen met andere enthousiaste fluitisten intensief aan de mooiste stukken voor fluitorkest o.l.v. een dirigent. Het project vindt plaats op een sprookjesachtige locatie middenin de natuur. Maaltijden zijn inbegrepen en overnachten op locatie is mogelijk. Het project wordt afgesloten met een winters concert.

Voor wie?
Flutopia organiseert projecten voor enthousiaste amateurfluitisten uit Nederland en België vanaf 20 jaar met minimaal één jaar fluitles. De organisatie ligt in handen van bevlogen fluitisten Ilonka Kolthof en Rogier de Pijper (tevens dirigent). Bezoek voor meer informatie & inschrijven de website: www.flutopia.nl

(advertorial)

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.klankwijzer.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 22 SEP 2021 - 09:45
Laatste update: 22 SEP 2021 - 09:47