Fluit mee met Flutopia!

Fluit mee met Flutopia!

Stichting Dwarsfluitkamp organiseert ook dit jaar weer de Flutopia Zomerweek: een vijfdaagse fluitcursus voor amateurfluitisten uit de Benelux vanaf 20 jaar. Wegens grote belangstelling kent de Zomerweek in 2021 maar liefst twee edities. Je kunt nog inschrijven voor de editie van 23 t/m 27 augustus. 

Of je nu pas net fluit speelt of al veel ervaring hebt, Flutopia is er voor elke fluitist. De week bestaat uit zowel individuele lessen als groepslessen, workshops, een masterclass van een bijzondere gastdocent en samenspel. De muziek wordt hierbij zoveel mogelijk afgestemd op je eigen niveau. Daarnaast is het mogelijk om verschillende soorten fluiten uit de fluitfamilie te proberen zoals piccolo, altfluit en basfluit en trek je op met gelijkgestemden.

Tijdens de Flutopia Zomerweek verblijf je vijf dagen lang in een schitterende groepsaccommopdatie in natuurgebied de Maashorst. Maaltijden zijn bij het verblijf inbegrepen. Het is zowel mogelijk om een eigen kamer met sanitair te boeken of een kamer te delen met een andere deelnemer. Ook is er de optie om een eigen accommodatie in de omgeving te boeken.

Flutopia wordt georganiseerd door fluitiste en piccoloïste Ilonka Kolthof en fluitist Rogier de Pijper. Inschrijven voor de Zomerweek van 23 t/m 27 augustus is nog steeds mogelijk. Bezoek de website voor meer informatie: www.flutopia.nl.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.klankwijzer.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 15 JUN 2021 - 11:02
Laatste update: 22 JUN 2021 - 11:50