Fluitend de zomer door met Flutopia

Fluitend de zomer door met Flutopia

Flutopia organiseert ook dit jaar weer de Flutopia Zomerweek. De Zomerweek is een vijfdaagse fluitcursus voor amateurfluitisten uit Nederland en België vanaf 20 jaar. Ook dit jaar kent deze fluitcursus maar liefst twee edities.

Week 1: 13 t/m 17 juni 2022
Week 2: 22 t/m 26 augustus 2022

Tijdens de Flutopia Zomerweek verblijf je vijf dagen lang in een prachtige groepsaccommodatie in natuurgebied de Maashorst, Oost-Brabant. Hier kun je je laten onderdompelen in dagelijkse lessen over toonvorming, ademhaling, intonatie en speelhouding. Ook zijn er workshops van bijzondere gastdocenten en speel je in het Flutopia Fluitorkest. Even genoeg gefloten? Tussen de lessen door kun je heerlijk wandelen door het prachtige natuurgebied.

Is de Flutopia Zomerweek iets voor mij?
Of je nu pas net fluit speelt of al veel ervaring hebt, Flutopia is er voor elke fluitist. De lessen en workshops worden afgestemd op je eigen niveau en daarnaast trek je op met gelijkgestemden. Ervaringen van oud-deelnemers lees je op onze website www.flutopia.nl. 

Organisatie
Flutopia wordt georganiseerd door fluitiste/piccoloïste Ilonka Kolthof en fluitist Rogier de Pijper.

Inschrijven
Er zijn nog voldoende plaatsen vrij voor de week in juni. Voor augustus zijn inmiddels alle kamers volgeboekt. Deelname is wel nog mogelijk zonder overnachting op locatie. Bezoek onze website voor meer informatie en inschrijving: www.flutopia.nl. 

Gepubliceerd: 27 APR 2022 - 09:30
Laatste update: 01 MEI 2022 - 11:23