Fluitend de zomer door!

Fluitend de zomer door!

Ben jij een fanatieke dwarsfluit- of piccolospeler? Geniet je ervan om samen met anderen muziek te maken? En heb je zin in een onvergetelijke, muzikale zomerweek? Dan is de Dwarsfluitkampzomerweek echt iets voor jou!

Een hele week lang kun je samen met andere dwarsfluitisten uit heel Nederland en België genieten van muziek. We bieden lessen met en zonder fluit aan en hebben de leukste spelactiviteiten voorbereid. We sluiten de week af met een optreden voor je familie en vrienden. Dwarsfluitkamp is er voor fluitisten vanaf 9 jaar oud. Ook als je pas één jaar speelt, ben je van harte welkom! En als je al (veel) langer speelt, zorgen we voor voldoende uitdaging.

PLUSPROGRAMMA
Vanwege het succes van vorige jaren organiseren we dit jaar ook een plusprogramma voor fluitisten die op zoek zijn naar meer uitdaging en echt willen werken aan hun fluitspel.

We hebben al aanmeldingen van fluitisten van alle leeftijden, maar er zijn nog plaatsen beschikbaar. Het kamp vindt plaats in de ruime groepsaccommodatie 'De Herdgang' in Esbeek, van 3 tot en met 9 augustus 2024.

Mis deze geweldige kans niet en meld je snel aan voor de Dwarsfluitkampzomerweek!

Dwarsfluitkampzomerweek | 3 tot en met 9 augustus | De Herdgang Esbeek | informatie en inschrijving: https://www.dwarsfluitkamp.nl.

Op de foto: Het dwarsfluitkamp is voor fluitisten vanaf 9 jaar.

Gepubliceerd: 20 FEB 2024 - 19:45