Fluitend de zomer door!

Fluitend de zomer door!

Vind jij het leuk om dwarsfluit en/of piccolo te spelen? Maak je graag samen met anderen muziek? En heb jij zin in een hele leuke, gezellige, muzikale zomerweek? Doe dan mee met de Dwarsfluitkampzomerweek!

Een week lang maak je samen muziek met andere dwarsfluitisten uit Nederland en België. Je volgt lessen met en zonder fluit en wij bereiden de leukste spelactiviteiten voor. Aan het einde van de week sluiten we af met een spetterend optreden voor familie en vrienden.

Dwarsfluitkamp is er voor fluitisten vanaf 9 jaar. Je kunt al meedoen als je één jaar dwarsfluit speelt! Speel je al (veel) langer? Dan zorgen wij voor voldoende uitdaging. Nieuw dit jaar is het 16+ programma voor fluitisten vanaf 16 tot en met 25 jaar die houden van meer uitdaging.

We hebben al aanmeldingen in alle leeftijden. Er zijn nog plaatsen vrij. Het kamp wordt gehouden in de ruime groepsaccommodatie ‘De Hoof’ in Someren van 7 tot en met 13 augustus 2021.

Informatie: KLIK HIER.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 07 JUN 2021 - 15:02
Laatste update: 09 JUN 2021 - 16:07