Flutopia: zomercursus dwarsfluit en piccolo

Flutopia: zomercursus dwarsfluit en piccolo

Flutopia is vier dagen lang fluitspelen, samen muziek maken, inspiratie opdoen en genieten. Docent is onder meer topfluitiste Abbie de Quant. Deze zomercursus voor amateurfluitisten en piccoloisten vindt plaats van 12 t/m 16 augustus in Schaijk. De inschrijving voor Flutopia 2019 is geopend.

Tijdens Flutopia verblijf je in een schitterende luxe groepsaccommodatie in natuurgebied de Maashorst, Oost-Brabant. Laat je onderdompelen in dagelijkse lessen over toonvorming, ademhaling, intonatie en speelhouding. Ook zijn er workshops van bijzondere gastdocenten en speel je in het Flutopia Fluitorkest. Even genoeg gefloten? Tussen de lessen door kun je heerlijk wandelen door het prachtige natuurgebied.

Is Flutopia iets voor mij?
Een midweek met elkaar muziek maken. Fantastisch leuk, maar misschien ook wel een beetje spannend! We zorgen er altijd voor dat je een orkestpartij krijgt die je kunt spelen, ook als je nog niet zo lang les hebt. Lees op de website https://www.flutopia.nl hoe andere deelnemers de week hebben ervaren.

Abbie de Quant naar Flutopia
Topfluitiste Abbie de Quant komt naar Flutopia! Ze zal lesgeven in repertoire dat reikt van Barok tot hedendaagse Westerse en Aziatische muziek.

Workshop Feldenkrais
Tijdens Flutopia geeft Klaartje van Veen een workshop Feldenkrais; een praktische en efficiënte methode om te leren hoe je je vrijer en met meer gemak en flexibiliteit kunt bewegen en ook musiceren.

Inschrijven
De inschrijving voor Flutopia 2019 is geopend. Aanmelden: KLIK HIER.

Gepubliceerd: 17 JAN 2019 - 09:21