Fried Dobbelstein nieuwe dirigent bij Sint Caecilia Puth

Fried Dobbelstein nieuwe dirigent bij Sint Caecilia Puth

Fried Dobbelstein uit Mheer wordt de nieuwe dirigent van de Koninklijke Fanfare Sint Caecilia uit Puth. Hij is de opvolger van Chris Derikx. Dobbelstein was tot begin dit jaar verbonden aan de Koninklijke Harmonie Oefening & Uitspanning uit Beek en Donk. Nadat dirigent en orkest besloten om hun samenwerking te beëindigen, kwam voor Dobbelstein de vrijdagavond als repetitieavond vrij.

Fried Dobbelstein (1961) heeft vele orkesten naar grote successen geleid. Zo was hij onder meer dirigent van de Koninklijke Harmonie Sint Cecilia Mheer, fanfare Sint Joseph Meers, fanfare Eensgezindheid Maasbracht-Beek en harmonie Sint Petrus en Paulus Wolder-Maastricht. Sinds 2007 is hij chef-dirigent van Muziekvereniging Wilhelmina Glanerbrug. Naast zijn werkzaamheden als dirigent is hij docent hafabra-directie aan het ArtEZ Conservatorium te Zwolle.

Dobbelstein gaat aanstaande vrijdag in Puth aan de slag.

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 07 MAA 2020 - 23:49
Laatste update: 07 MAA 2020 - 23:54