Gaia Aikman als gastsoliste op je HaFaBra-concert

Gaia Aikman als gastsoliste op je HaFaBra-concert

Op zoek naar een gastsolist voor je jaar- of jubileumconcert? Gaia Aikman speelt donderdag 28 maart de rol van Maria Magdalena in The Passion en op vrijdag 10 mei in The Passion Hemelvaart. De Surinaamse zangeres en actrice is als artiest van de maand april bij Louis Neefs Producties te boeken voor concerten met harmonieën, fanfares en brassbands.

Gaia Aikman begon haar carrière in 2004/2005 als de kleine Nala in de Lion King Musical. Vele jaren later speelde ze ook grote Nala, waarmee ze de eerste actrice is die zowel de rol van kleine als grote Nala heeft gepeeld!

Gaia deed mee aan The Voice of Holland editie 2017. Het jaar daarna trad zij op In concert op de Pride Amsterdam. Ze was te zien in de musicals DreamgirlsThe Bodyguard en de Tina Turner Musical.

In 2023 was Gaia te zien in diverse tv-programma’s, onder andere Het beste van… het Kerstmuziek GalaThat’s My JamIk hou van HollandWeet ik Veel en Stars on Stage. Ook speelde Gaia in deze periode de hoofdrol van Aida in de gelijknamige musical. Zij won voor deze rol een Musical Award voor Beste vrouwelijke hoofdrol in een grote musical!

Gaia was november 2023 te zien tijdens de Avond van de filmmuziek in de Ziggo Dome en zong daar samen met het Metropole Orkest!

Eind juni 2024 staat zij opnieuw in het Ziggo Dome tijdens The Best Of Musicals.

Louis Neefs Producties heeft voor haar een groot repertoire aan passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen.

Meer info: klik HIER. 

Fotocredits Melissa Schoemacher

Gepubliceerd: 27 MAA 2024 - 10:25
Laatste update: 27 MAA 2024 - 10:28