Geef nu je activiteiten in mei op voor KNMO Klankwijzer

Geef nu je activiteiten in mei op voor KNMO Klankwijzer

Wist je dat de website KNMO Klankwijzer gemiddeld 1.000 bezoekers per dag trekt? 1.000 mensen die geïnteresseerd zijn in de amateurmuziek. Bovendien wordt je concert automatisch vermeld in de agenda op de website van de KNMO en in de KNMO Klankwijzer Nieuwskrant. De KNMO biedt je de mogelijkheid om op dit massaal bezochte platform de activiteiten van je vereniging te promoten.

KNMO Klankwijzer onderhoudt niet alleen de meest complete muziekkalender van Nederland. Je ben er ook van verzekerd dat je bericht massaal verspreid wordt. En nog belangrijker: je activiteit blijft tot het moment van aanvang doorlopend zichtbaar. In tegenstelling tot andere media waar je bericht soms al na een paar uur niet meer te vinden is.

Je kunt de aankondiging van je concert, optreden of workshop nog een extra boost geven door zelf het bericht te delen. Ieder agendabericht wordt namelijk voorzien van icoontjes voor Facebook, e-mail, Twitter en WhatsApp. Door hierop te klikken kun je het bericht heel gemakkelijk delen.

Bovendien wordt je activiteit 3 weken vermeld in de digitale nieuwskrant die wekelijks (gratis) in bijna 8.000 mailboxen valt.

Nog een handig tooltje: via allerlei filters kunnen lezers precies selecteren wat zij interessant vinden.
KNMO wil met de voor iedereen gratis toegankelijk agendarubriek bijdragen aan de versterking van de muzieksector.

Plaats verenigingsactiviteiten en -berichten op de meest complete muziekkalender van Nederland!
Verenigingen aangesloten bij de KNMO-bonden - dus ook leden van de NOVAM en FASO - kunnen gratis gebruik maken van deze service. Dat geldt ook voor Belgische muziekverenigingen.
Berichten kunnen worden aangeleverd via de opgaveformulieren onder de rubrieken AGENDA en NIEUWS op de website www.klankwijzer.nl.

Let op: Voor het aanmelden van berichten maken we onderscheid tussen AGENDABERICHTEN en NIEUWSBERICHTEN.

De AGENDA is bestemd voor aankondigingen van concrete activiteiten (concerten, optredens, optochten/streetparades, theatershows, taptoes, clinics, conferenties, concoursen, demonstraties, informatiebijeenkomsten, festivals, kampioenschappen, lezingen/inleidingen, presentaties, speeldagen, symposiums, etc.) met vermelding van datum, aanvangstijd en locatie. Klik om een activiteit aan te melden HIER.

De rubriek NIEUWS is bedoeld voor algemeen verenigingsnieuws en voor bijvoorbeeld oproepen voor deelname aan workshops, play-ins, festivals en andere activiteiten. Klik om een nieuwsbericht op te geven HIER.

Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws uit de amateurmuziekwereld.

Gepubliceerd: 01 FEB 2019 - 17:57
Laatste update: 17 APR 2019 - 10:48