Geen repetities meer; jeugd tot en met 17 uitgezonderd

Geen repetities meer; jeugd tot en met 17 uitgezonderd

De nieuwe maatregelen van het kabinet om het coronavirus de kop in te drukken hebben tot gevolg dat samen muziek maken met meer dan twee personen niet is toegestaan. Uitgezonderd zijn activiteiten voor kinderen en jongeren tot en met 17 jaar. Hiervoor geldt ook geen maximum groepsomvang. Dat blijkt uit het aangepast protocol voor de instrumentale amateurmuziek dat de KNMO vanavond heeft uitgebracht.

Vanaf 4 november om 22.00 uur is er een verbod op openstelling van voor publiek toegankelijke locaties. Dit verbod is nadrukkelijk van toepassing op concertzalen en theaters en hiermee vergelijkbare culturele instellingen. Ook hierbij worden evenementen voor scouting-, cultuur-, kunst- en andere jeugdverenigingen (tot en met 17 jaar) uitgezonderd.

KLIK HIER voor het volledige protocol.

Wil je na iedere wijziging het actuele protocol in je mailbox ontvangen, geeft je dan op voor de GRATIS nieuwsbrief van KNMO Klankwijzer via: KLIK HIER. 

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 04 NOV 2020 - 21:50