Geert Jan Kroon nieuwe dirigent van Brassband Heman

Geert Jan Kroon nieuwe dirigent van Brassband Heman

Geert Jan Kroon wordt per 1 januari 2022 de nieuwe dirigent van Brassband Heman.

Geert Jan is een bekende in de brassbandwereld. Hij is onder andere euphoniumspeler bij Soli Brass Leeuwarden. Tevens is hij onder andere dirigent van Flevo Brass en Fanfare ‘Harmonie’ Akkrum. Naast deze activiteiten is hij componist en heeft in die hoedanigheid het verplichte werk voor de derde divisie van het NBK dit jaar, The Final Frontier geschreven.

Als brassbandman lijkt het Geert Jan een mooie nieuwe uitdaging om deze groeiende band te mogen dirigeren. Tijdens zijn proefdirectie werd zijn gevoel bevestigd dat Heman een orkest met ambities is en dit wil bereiken met plezier en hard werken.

Geert Jan Kroon is de opvolger van Aline Werkman die Brassband Heman vanaf 2018 geleid heeft. Heman is Aline dankbaar voor de mooie tijd de afgelopen jaren en de successen die met haar bereikt zijn, zoals kampioen in de vierde divisie op het NBK in 2019.

Heman kijkt uit naar de samenwerking met Geert Jan en om samen het verdere groeiproces in te gaan. Tot welke successen zal deze samenwerking leiden?

Meer informatie over Brassband Heman en vacatures kunt u vinden op www.brassbandheman.nl. Informatie over Geert Jan Kroon op gjkmusic.nl.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.klankwijzer.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 04 DEC 2021 - 16:51