Gelderse bond start tambour-maîtrecursus

Gelderse bond start tambour-maîtrecursus

De Muziekbond Gelderland-Flevoland start dit najaar weer met een opleiding voor tambour-maîtres. De cursus leidt kandidaten op om als leidinggevende (mars)optredens van de eigen vereniging te kunnen voorbereiden en uitvoeren.

Aan het einde van de opleiding beschikt elke kandidaat over voldoende basiskennis, in de vorm van kennis, ervaring én een “eigen” handboek ten behoeve van de eigen vereniging.

De opleiding wordt afgesloten met een examen waarbij een orkest de kandidaten zal begeleiden. Deelname aan het examen is niet verplicht.
De cursusdagen zijn zaterdag 4 en 18 december 2021, zaterdag 15 en 29 januari 2022 en zaterdag 12 en 26 februari 2022, telkens van 9.00 tot 15.00 uur. De opleiding wordt zaterdag 12 maart 2022 afgesloten met het examen.

Docenten zijn Maarten Pijnenborg, (tambour-maître Kapel Koninklijke Luchtmacht), Roland Grootenboer, (oud- tambour-maître Koninklijk Militaire Kapel Johan Willem Friso) en Marc Gouswaart (tambour-maître Orkest Koninklijke Marechaussee).

Klik voor inschrijven en meer informatie: HIER. 

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.klankwijzer.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 21 OKT 2021 - 12:08
Laatste update: 21 OKT 2021 - 12:12