Gelegenheidsmuziek bij MANSARDA muziekuitgeverij

Gelegenheidsmuziek bij MANSARDA muziekuitgeverij

Muziekuitgeverij MANSARDA heeft voor de komende feest- en herdenkingsdagen een aantal speciale werken geselecteerd. Een overzicht.

(advertorial)

Koningsdag en 5 mei: De Verrekijker deel 1: Nederland / Matthijs Kruik (ha). Bekende Nederlandse kinderliedjes zoals In een groen Knollenland, Schipper mag ik overvaren, Dikkertje Dap, Kortjakje en De Mosselman in een aansprekend arrangement.
Oranje in Swing / arr. Joop de Winter (ha-fa): Oud Nederlandse liedjes in swingend jasje, o.a. In een blauw geruite kiel.

Dodenherdenking 4 mei: Svētī Kungs / Romans Grantovskis / arr. Hendrik Jan Lindhout (ha nieuw): Een compositie, geïnspireerd door De Baltische Weg in 1989. Deze Zingende Revolutie zorgde ervoor dat de Batische staten op geweldloze wijze bevrijd zijn van het Russische regime.
Jihlava / Andreas van Zoelen (ha-fa): Gecomponeerd als een herinnering aan de verdrijving van de Südeten-Duitsers uit Bohemen kort na de Tweede Wereldoorlog.
Lola's Theme / Matthijs Kruik (ha): Een stemmig werkje dat de harten van de toehoorders raakt.

Goede vrijdag /Pasen: Erbarme dich (Matthäuspassion) / J.S. Bach / arr. Gerard den Dekker

MANSARDA muziekuitgeverij
Internet: www.mansarda.nl
E-mail: info@mansarda.nl
Tel. 035-5239454

Foto: Ben Houdijk/Nationaal Comité 4-5 mei

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

 

Gepubliceerd: 04 MAA 2020 - 10:51