Gezocht: deelnemers voor concours Jury aan Huis

Gezocht: deelnemers voor concours Jury aan Huis

Wil jij met jouw orkest dit jaar nog deelnemen aan een concours, maar wil je dat liever niet in traditionele setting doen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou en je orkest! Het Dordrechts Philharmonisch Orkest heeft nog plaats voor één of twee orkesten uit om deel te nemen aan de concoursvariant Jury aan Huis. 

Op 7 december 2024 vormt het Fidus Muziekcentrum, gelegen aan de Spirea 7 in Dordrecht, de locatie voor deze alternatieve concoursvorm. Het Dordrechts Philharmonisch Orkest biedt orkesten een uitgelezen kans om te schitteren in een concertsetting én tegelijk deel te nemen aan een officieel concours. In overleg is het eventueel mogelijk om vooraf al een keer aan de zaal te proeven.

Het Dordrechts Philharmonisch Orkest komt uit in de eerste divisie en staat onder leiding van dirigent Jean-Pierre Gabriël. Acht jaar geleden koos het orkest ook voor de concoursvorm Jury aan Huis en dat beviel dusdanig goed, dat hier een tweede keer voor gekozen is.

Grijp deze unieke kans om je orkest te laten schitteren op het podium van het Fidus Muziekcentrum. Voor meer informatie en aanmeldingen, neem contact op met Peter Wolf, muziek@dpho.nl.  Het Dordrechts Philharmonisch Orkest kijkt ernaar uit om jouw orkest te verwelkomen op op 7 december 2024!

Op de foto: Het Dordrechts Philharmonisch Orkest maakte acht jaar geleden als eens gebruik van de concoursvorm Jury aan Huis. 

Foto: FV Media Producties. 

Gepubliceerd: 09 APR 2024 - 20:32
Laatste update: 09 APR 2024 - 20:41