Gospelkoor G-Roots te gast bij blaasorkesten

Gospelkoor G-Roots te gast bij blaasorkesten

Het Gospelkoor G-Roots is de komende weken te gast tijdens de kerstconcerten van de Koninklijke Harmonie De Bazuin in Gorinchem en Brassband De Wâldsang in Drachten.

Foto: Galerie G-Roots

G-Roots is in 2002 gestart als zanggroep met drie solisten en uitgegroeid tot een koor van veertien enthousiaste, getalenteerde zangers en zangeressen met diverse achtergronden en ervaringen in de muziekscene. De passie van de vocalisten komt uit hun roots: het verspreiden van de liefde en de blijde boodschap door middel van zang en muziek. Hun genre reikt van moderne blackgospel soul tot verzoeknummers. En wat zeker is… het worden een swingend concerten.

Drachten
G-Roots presenteert zondag 24 december samen met Brassband De Wâldsang in De Lawei in Drachten een bijzondere muzikale middag met als titel GROOTS! Uit een eerdere samenwerking bleek de combinatie tussen koperklanken en gospelzang een groot succes en dat smaakte naar meer.

Gorinchem
Een dag eerder, zaterdag 23 december, is G-Roots te gast op het 34e Kerstconcert in Grote Kerk Gorinchem. Dan deelt het koor het podium met de Koninklijke Harmonie De Bazuin. Gastsolist bij dit concert is muzikaal leider, docent en zangeres Sterre van Wijgerden.

Kerstconcert Gospel & Classic door De Bazuin Gorinchem en gospelkoor G-Roots | zaterdag 23 december, 19.30 uur | Grote Kerk Gorinchem | Kaarten: klik HIER.

GROOTS! door Brassband De Wâldsang & Gospelkoor G-roots | zondag 24 december, 14.00 uur | De Lawei Drachten | kaarten: klik HIER.

Op de foto: Het Gospelkoor G-Roots is te gast in Groningen en Gorinchem.

Wil je jouw concert of activiteit ook zo uitvoering belicht zien op het multimediale platform KNMO Klankwijzer? Informeer naar de mogelijkheden via redactie@klankwijzer.nl.

Gepubliceerd: 06 DEC 2023 - 08:33
Laatste update: 18 DEC 2023 - 14:48