Gratis play-in bij Drechtstad Muziekvereniging

Gratis play-in bij Drechtstad Muziekvereniging

Drechtstad Muziekvereniging houdt zaterdag 29 juni de 6e play-in. Vanwege het feit dat de Drechtstad Muziekvereniging vijftig jaar geleden is ontstaan ontstaan uit een fusie van De Volharding en De Bazuin is zijn er geen inschrijfkosten voor deze play-in. Ook voor een lunch wordt gezorgd.

Het thema is Top of the Pops, met bekende popnummers waaronder de Queen-hits Bohemian Rhapsody en Innuendo. Om deel te nemen is het handig als je enige ervaring hebt met het spelen in een orkest of ensemble. ’s Morgens en ’s middags zijn de repetitie en rond 16.45 uur het concert. Alles onder leiding van dirigente Xandra Zijlstra.

Na afloop is er een borrel en hapje. Ook is het mogelijk aan- en afsluitend deel te nemen aan een barbecue. De kosten hiervoor zijn 17,50 euro per persoon. Opgave bij inschrijving voor de play-in tot 1 juni via: meedoen@drechtstadmuziek.nl onder vermelding van je instrument en muzieksleutel en of je, indien aanwezig, voorkeur hebt voor een 1e, 2e of 3e partij. De bladmuziek wordt ruim tevoren per e-mail toegezonden.

Informatie: www.drechtstadmuziek.nl

Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en je ontvangt ook de nieuwskrant automatisch in je mailbox.

Gepubliceerd: 19 APR 2019 - 21:29