Gratis training persoonlijk leiderschap voor dirigenten

Gratis training persoonlijk leiderschap voor dirigenten

HODA-Coachings verzorgt komend najaar in opdracht van KNMO, Musidesk en de Bond voor Orkestdirigenten en Instructeurs (BvOI) de training introductie persoonlijk leiderschap voor dirigenten en docenten.

Ontdek tijdens deze workshop nieuwe en inspirerende manieren om een ensemble te leiden en nieuwe tools te leren om meer flow, minder stress, meer verbinding en positiviteit te ervaren tijdens repetities en het dagelijks leven.

Onderwerpen zijn:
• Behandelen van eigen en aangebracht casussen
• Leiderschap en communicatie
• Verbinding leggen naar jezelf en anderen zonder oordeel
• Vernieuwend denken en bewust gebruiken van eigen kracht
• Netwerk uitbouwen en samen ontwikkelen

Coaches zijn Kevin Houben en Kathelijn Daenen. Via deze workshops leer je onder andere om niet direct te oordelen of te reageren op je persoonlijke gevoelens, maar te kijken naar feiten en mogelijkheden. Zo kom je op een krachtige manier op voor je eigen standpunten en ga je diepgaander en meer verbindend om met een ander of een groep. Je bereikt hierdoor meer met minder inspanningen. Aan de hand van eigen casussen wordt dieper op dit onderwerp ingegaan en ga je je eigen leiderschap en communicatie verder ontwikkelen. Ook leer je meer diepgang krijgen in repetitie en dirigeertechnieken.

Deelname is gratis voor BvOI-leden en studenten hafa-directie. De workshops worden gehouden op zaterdag 30 september (10.00 tot 16.00 uur) bij Adams Musical Center in Ittervoort en op vrijdag 24 november (10.00 tot 16.00 uur) bij Musidesk Rijnbrink in Deventer. Meer informatie en inschrijven? Mail naar hodacoachings@gmail.com 

Gepubliceerd: 28 AUG 2023 - 10:31