Groningen-Drenthe steekt solistenconcours in hip jasje

Groningen-Drenthe steekt solistenconcours in hip jasje

De Muziekbond Groningen en Drenthe (MGD) is onder de werktitel MGD zoekt talent op zoek naar (jong) talent in zijn regio.

De selectie van de kandidaten voor dit regionale kampioenschap gaat langs verschillende kanalen:
• De winnaars van de interne voorrondes van muziekverenigingen zijn automatisch kandidaat voor het MGD kampioenschap voor solisten.
• Kandidaten kunnen zich laten opnemen en een filmpje insturen. De filmpjes worden geplaatst op Instagram (@mgd_zoekt_talent) en op de Facebookpagina van MGD zoekt Talent waarna iedereen mag stemmen en de winnaar van deze publieksronde een wildcard krijgt. De filmpjes worden ook beoordeeld door Ivo Kouwenhoven als vakjury; ook deze winnaars krijgen een plaats op ons podium.

Op 11 mei is het kampioenschap in de prachtige theaterzaal van De Winsinghhof in Roden. Dick Bolt is het jurylid dat de kandidaten niet alleen een geschreven rapport zal meegeven naar huis, maar hij zal ook direct aansluitend aan iedere deelname mondelinge feedback geven op het optreden. Een fijne positieve ervaring voor alle deelnemers!

Meedoen? Dat kan!
Via een van bovenstaande 'wegen' kan dat altijd!
Mochten beide opties voor jou niet realiseerbaar zijn en je wilt wel graag meedoen, dan vragen we je even contact op te nemen met de commissie van MGD zoekt Talent via talent@mgdonline.nl.

Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws uit de amateurmuziekwereld.

Gepubliceerd: 15 MAA 2019 - 22:33
Laatste update: 21 MAA 2019 - 14:53