Groot koperworkshops met topdocenten 

Groot koperworkshops met topdocenten 

Speel jij tuba, trombone, euphonium of bariton, dan heb je nu een unieke kans om les te krijgen van de beste spelers en docenten van Nederland: solotubaïst Perry Hoogendijk van het Koninklijk Concertgebouworkest, trombonist Nico Schippers eveneens van het Koninklijk Concertgebouworkest en euphoniumspeler Robbert Vos van de Marinierskapel der Koninklijke Marine. De Waterlandse Harmonie houdt zondag 31 maart vanaf 10.00 uur een dag met workshops, ensembles, lessen en een spetterend eindconcert met solisten. Kinderen kunnen aan de slag met mister pBone Mark Boonstra en beginners en herintreders met trombonist/euphoniumspeler Fabian Vos.

Muzikanten vanaf B-niveau HaFaBra kunnen zich opgeven voor het dagprogramma voor tuba’s, trombones en euphoniums met technieklessen in de ochtend, een gezamenlijke lunch en ensembleklassen in de middag. Daarin spelen de tuba’s met Perry Hoogendijk en de trombones en euphoniums samen met Nico Schippers en Robbert Vos.

Kinderen die nieuwsgierig zijn naar de trombone kunnen in de middag meedoen met de pBoneworkshop van Mark Boonstra. Een pBone is een lichtgewicht plastic trombone.
`s Middags geeft ook Fabian Vos een algemene workshop voor grootkoperspelers die nog niet zo lang spelen of weer opnieuw willen beginnen.

Na de workshops en ensembleklassen repeteren de solisten met de Waterlandse Harmonie en is er tevens een tutti repetitie met alle deelnemers. In dit blok is er (beperkt) mogelijkheid om een korte individuele les aan te vragen bij één van de docenten. Dus heb je een vraag die je graag met hen wil bespreken: dit is je kans!

Om 17.00 uur wordt de dag afgesloten met een gezamenlijk concert. De Waterlandse Harmonie speelt met de solisten en alle deelnemers. De tuba- en de trombone/euphonium-ensembles spelen een stuk en ook de pBones laten van zich horen!

Locatie SvPO , Meeuwenlaan 134, 1022 AM Amsterdam
Goed bereikbaar met openbaar vervoer – metrohalte Noorderpark

Kosten 20 euro voor de hele dag incl. lunch (15 euro met Stadspas/CJP of onder 18)
Alleen de middag 10 euro ( 5 euro met Stadspas/CJP of onder 18)

Klik HIER om je aan te melden of via de website www.waterlandseharmonie.nl of via onze Facebook pagina, Waterlandse Harmonie.

Gepubliceerd: 13 FEB 2019 - 16:08
Laatste update: 14 FEB 2019 - 19:36