Haal je kennis op via webinars muziektheorie

Haal je kennis op via webinars muziektheorie

“Na afloop ben ik met nieuwe ogen naar muziek gaan kijken”, zegt een van de deelnemers aan de webinars die docente en dirigente Astrid Gorter heeft ontwikkeld.

Veel muzikanten spelen al jaren muziek. In een orkest of thuis. Soms blijkt dan dat de kennis wat weggezakt is of simpelweg nooit aangeboden. Kennis over toonladders of maatsoorten bijvoorbeeld. Dat is jammer want een beetje meer kennis kan het plezier van muziek maken enorm vergroten.

"Door meer kennis, weten wat je doet of door de bomen het bos weer te zien, wordt het plezier in muziek maken vergroot en voelen mensen zich zelfverzekerder en spelen makkelijker in het orkest mee", zegt Astrid. 

Wil je ook weer door de noten de muziek zien staan? Mee kunnen praten over majeur en mineur? Niet in verwarring raken als de maatsoort verandert? In online webinars neemt Astrid Gorter het stap voor stap met je door. Zonder instrument de muziektheorie onder de loep nemen kan erg verhelderend werken.

Er zijn in totaal vijf webinars: ‘Maat & ritme’ (deel 1&2), ‘Toonladders’ (deel 1&2) en ‘Melodie’.
‘Maat en ritme 1&2’ zijn los te volgen. Deel 2 is wel een vervolg op deel 1. Dit geldt ook voor ‘Toonladders 1&2’. In het laatste webinar ‘Melodie’ komt alles samen.

De webinars zijn op de WOENSDAGEN 19 EN 26 JANUARI EN 2, 9 EN 16 FEBRUARI. 

Wat zijn de kosten?
Ieder webinar duurt 60 tot 75 minuten en kost slechts 17,50 euro! Bij het boeken van vijf webinars betaal je slechts 80 euro. Het vijfde webinar krijg je dan dus cadeau. NU MET TIJDELIJKE AANBIEDING!!! VIJF WEBINARS VOOR 65 euro.

Na betaling ontvang je een link voor het webinar van jouw keuze op de dag van het webinar.

Meer informatie: KLIK HIER.

(Advertorial)

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 19 MEI 2021 - 12:53
Laatste update: 07 JAN 2022 - 09:23