Haal meer uit je online muziekles met Gallery of Tones

Haal meer uit je online muziekles met Gallery of Tones

Gallery of Tones is een platform van professionele musici. Het biedt ongekende mogelijkheden voor online muziekles.

Gallery of Tones is de Nederlandse partner van het muziekplatform Doozzoo, het eerst videochat programma, speciaal ontwikkeld voor online muziekles.
De musici van Gallery of Tones zijn grenzeloos, inspirerend, onderzoekend, multicultureel, vernieuwend maar ook trouw aan tradities. Ze brengen bijzonder werk uit actuele en klassieke muziek uit verschillende culturen onder de aandacht.

Leerlingen en studenten kunnen de aangesloten musici als docent/coach inhuren, aan workshops en masterclasses deelnemen en tutorials afnemen. Alle coaches hebben veel praktijkervaring en helpen om de muzikale doelen van hun leerlingen te behalen.

De docenten werken met het videochat programma Doozzoo, een geavanceerd platform dat speciaal is ontwikkeld voor online-muziekonderwijs. Doozoo is gemaakt voor en door musici. De workflow en het geoptimaliseerde geluid garanderen een enorme tijdsbesparing en een perfecte leerervaring.

Heb jij interesse in online muziekles van een internationaal netwerk van professionele musici? Kijk voor meer informatie: HIER. 
Neem contact op met de coach van jouw keuze om vrijblijvend jouw leerdoelen en de mogelijkheden te bespreken. Hij of zij geeft je toegang tot de lesruimte. Het gebruik van het meetingplatform Doozzoo is voor jou gratis - je betaalt alleen de lessen zoals je die met je coach afspreekt.

Gebruik Doozzoo één maand gratis
Freelancers kunnen één maand gratis gebruik van Doozzoo maken. De vouchercode hiervoor is: STVBS-1M
Ga naar www.doozzoo.com en maak je persoonlijk account aan. Afrekening begint dan pas één maand later.

Ben jij zelfstandig musicus? Gallery of Tones staat open voor nieuwe leden.
• Je hoeft niet alles zelf uit te zoeken. Gallery of Tones is een online platform voor en door professionele freelance musici. Je kunt je doelen samen met dit netwerk van collega´s bereiken:
• Toegang tot opdrachten als performer, componist en/of coach
• Je plannen samen met ervaren collega´s ontwikkelen
• Potentiële leerlingen vinden je gemakkelijker (nationaal en internationaal)
• De beste software voor online muzieklessen staat klaar
• Online lessen en tutorials produceer je samen
• Meeliften op PR en communicatie van een groep professionals
Meer weten? Neem HIER een kijkje:

Advertorial

Foto: Pianiste Keiko Shichijo is een van de docenten van Gallery of Tones

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 22 APR 2021 - 12:10