Hafa-project Orkest van het Oosten

Hafa-project Orkest van het Oosten

Het Orkest van het Oosten maakt van komende weekeinde een mini-tournee langs diverse locaties in Overijssel om op te treden met plaatselijke harmonieën of fanfares. De gezamenlijke concerten vormen het sluitstuk van een traject waarin professionals en amateurmuzikanten nauw samenwerkten.

De miniserie start vrijdag 23 november in Kulturhus Diepenveen. Onder de noemer Passie voor muziek vormen de drie Deventer amateurharmonieorkesten Sempre Crescendo Diepenveen, Lebuïnus Deventer en Eendracht Colmschate samen één groot orkest van 120 muzikanten.

Een dag later delen muziekvereniging Concordia Hengelo en Harmonie Orkest Twente Enschede samen met de profs het podium van ROC van Twente (de voormalige ijzergieterij Stork) in Hengelo.

Zondag 25 november gaat het Orkest van het Oosten letterlijk de boer op tijdens een concert met de Sallandse verenigingen Orpheus Bathmen, Holtense Muziekvereniging en Ons Genoegen Heino. Speciaal voor dit evenement wordt een grote schuur bij de familie Reuvekamp in het buitengebied van Heino omgetoverd tot concertzaal.

Meer informatie: lees het artikel in de digital KW Nieuwskrant op deze website. Zie voor locaties en aanvangstijden de agendarubriek Life in de digital KW Nieuwskrant op deze website.

FOTO: Ons Genoegen Heino is van van de deelnemers aan het Hafa-project van het Orkest van het Oosten.

Gepubliceerd: 20 NOV 2018 - 19:22
Laatste update: 20 NOV 2018 - 19:26