Handige Harry's gezocht voor samenspeelvideo's 

Handige Harry's gezocht voor samenspeelvideo's 

Samenspeelvideo's zijn dé hype van de coronatijd. Je komt er als verenigng haast niet aan voorbij om ter herinnering aan deze bizarre periode ook een split-screenfilm op te nemen met je muzikanten. Maar hoe maak je zo'n film? Bij iedere vereniging staat wel een Handige Harry op de ledenlijst die dat kan. Wij geven alvast tips waar je meer informatie kunt vinden.

Dirigent en arrangeur Cees Coenen deelt aan de hand van een aantal heldere tutorials zijn kennis op dit gebied. Kijk voor deze handige instructiefilmpjes op: KLIK HIER. 

Een handleiding voor het maken van split-screenfilms vind je ook op de website van Koninklijk Fanfare Orkest Volksopbeuring uit Massemen (België). KLIK HIER.

Heb je je filmpje klaar? Stuur hem dan in voor deelname aan de Nationale Online Wedstrijd van KNMO Klankwijzer. Voor samenspeelvideo’s hebben we een aparte categorie: KLIK HIER.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

 

 

 

Gepubliceerd: 25 APR 2020 - 12:28
Laatste update: 06 MEI 2020 - 08:22