Harmonie Arti Alphen start projectorkest voor kerst

Harmonie Arti Alphen start projectorkest voor kerst

De Alphense Harmonie Arti start richting kerst een nieuw projectorkest. Goud Arti is speciaal voor muzikanten die al even van de middelbare school zijn en die genieten van muziek maken met gelijkgestemden in een ontspannen sfeer.

In zeven repetities op de zaterdagmiddag wordt een kerstconcert ingestudeerd. Belangstellenden kunnen zich nu aanmelden via goudartialphen@gmail.com. 

Goud Arti
Arti vindt het belangrijk voor iedereen een mogelijkheid te bieden om samen te spelen. Onder leiding van Madeleine Boertje wordt een harmonieorkest gevormd voor oudere muzikanten, die fijn muziek willen maken maar voor wie een ontspannen repetitie en de gezellige derde helft minstens zo belangrijk zijn. De eerste repetitie is op zaterdag 16 oktober. Op zondagmiddag 12 december is het eindresultaat te beluisteren tijdens het debuutconcert in De Lichtkring in Alphen a/d Rijn.

Arti is voor iedereen
Harmonie Arti heeft voor alle leeftijden en niveaus cursussen en orkesten binnen de vereniging. Voor kinderen die nog nooit een muziekinstrument hebben vastgehouden, is de cursus St’Arti een laagdrempelig begin. Toetie is een ensemble voor kinderen die al enige maanden les hebben. Na een paar jaar stromen zij door naar het opleidingsorkest Jong Arti. En natuurlijk is het doel om uiteindelijk in de concertharmonie Groot Arti te spelen. Voor wie Groot Arti te intensief is of wordt, is Goud Arti een heerlijk projectorkest om toch muziek te blijven maken.

Meer informatie over Arti is te vinden op www.arti-alphen.nl. 

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.klankwijzer.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 20 SEP 2021 - 08:06