Help Klankwijzer aan de 10.000e abonnee

Help Klankwijzer aan de 10.000e abonnee

Het aantal abonnees op de digitale uitgave van KNMO Klankwijzer tikt tegen de mijlpaal van 10.000 aan. Help Klankwijzer over deze magische barrière heen en versterk hiermee de positie van amateurmuzieksector. Opgave voor de GRATIS uitgave kan via bit.ly/kwnieuwskrant en deel dit bericht met alle muzikanten uit je vereniging.

De KNMO wil met de diverse mediakanalen van het (digitale) nieuws- en informatieplatform KNMO Klankwijzer niet alleen de bestuurstafel bereiken, maar ook de individuele muzikant achter de lessenaar. De KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en de KNMO Klankwijzer Nieuwskrant bevatten niet alleen nieuws en informatie voor bestuurders, maar ook berichten die voor commissieleden en individuele muzikanten interessant zijn. Zoals aankondigingen van leuke en leerzame activiteiten zoals workshops, play-ins, concerten, projecten, masterclasses en opleidingen. Soms kunnen via Klankwijzer zelfs gratis kaarten of kortingen verkregen worden voor speciaal op de jeugd gerichte evenementen.

Vele duizenden muzikanten hebben zich de afgelopen maanden al persoonlijk opgegeven voor de nieuwsbrief. Toch is deze gratis service van de KNMO nog bij lang niet alle leden bekend.Via bit.ly/kwnieuwskrant kan iedereen zich aanmelden voor een persoonlijk abonnement op de gratis nieuwsbrief en digitale krant.
Voor flitsberichten uit de muziekwereld like of volg: https://www.facebook.com/klankwijzer.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 27 SEP 2020 - 10:11
Laatste update: 27 SEP 2020 - 10:43