Het Nationaal Accordeon Concours komt eraan!

Het Nationaal Accordeon Concours komt eraan!

De Nederlandse Organisatie voor Accordeon en Mondharmonica (NOVAM) organiseert voor de 16e keer het Nationaal Accordeon Concours voor Solisten en Kamermuziek. Het evenement wordt op 15 maart gehouden in de Muziek- en Dansschool Amstelveen aan het Stadsplein 99. Spelers worden uitgenodigd deel te nemen aan dit concours.

Meedoen heeft vele voordelen:
• Door mee te doen kun je je spelniveau- en speelplezier verhogen.
• Natuurlijk zijn er ook mooie prijzen te winnen.
• Het is een prima gelegenheid om andere spelers te horen spelen en om ze te ontmoeten.
• Zoals ieder jaar zal er weer genoten kunnen worden van een prachtig lunchpauzeconcert.

Bij dit concours worden geen cijfers gegeven, maar krijg je van elk jurylid een opbouwend juryrapport, waarbij rekening wordt gehouden met alle facetten van het musiceren. Ook ontvang je een getuigschrift en een aandenken. Afhankelijk van het aantal deelnemers en hun niveau zijn er per afdeling 3 prijswinnaars mogelijk. Daarnaast zijn er diverse extra prijzen te winnen, zoals de Pino wisselbeker, Lunchpauzeconcert, Live radio interview + spelen Concertzender, Coupe Mondiale geldprijs en een Masterclass.

Om lidmaatschap van de NOVAM te promoten wil het bestuur alle spelers t/m 16 jaar, tegelijk met de inschrijving, aspirant lid maken van de NOVAM. Zij krijgen daarvoor de nieuwsbrieven en korting op diverse workshops en activiteiten. Vanaf aankomend concours (2020) gaat het inschrijfgeld voor deelnemers die geen lid zijn vanaf 17 jaar omhoog naar € 32,50. Voor NOVAM-leden blijft het inschrijfgeld net als vorig jaar € 25,00. Afdeling Kamermuziek blijft € 12,50 per persoon.

Wil je meedoen?
Inschrijven via: http://novam.net. Uiterste inschrijfdatum: 20 februari 2020.

Foto: Patrick Op ’t Roodt

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 21 JAN 2020 - 14:11
Laatste update: 21 JAN 2020 - 14:13