Hilly Buma winnaar van Spavo Award

Hilly Buma winnaar van Spavo Award

Hilly Buma heeft dit weekend de Spavo Award uitgereikt gekregen. De baritonspeelster van brassband Blaast de Bazuin uit Surhuisterveen kreeg het kleinood tijdens het jaarlijkse Spavo Spring Concert.

"Hilly is fanatiek en een échte muzikante", zo vertelde voorzitter Joop Atsma van de Vereniging Spavo. "Ze speelt bij Blaast de Bazuin, maar daarnaast is ze ook lid van It Heideblomke uit Harkema. Hartstikke goed."

Hilly deed met Blaast de Bazuin mee aan het Spavo Spring Concert en vervulde daar één van de hoofdrollen. Samen met de andere baritonspeelster Hilly Visser en bugelspeelster Annamarije Zondervan bracht ze een prachtige vertolking van I Have A Dream van Abba ten gehore.

De Spavo Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een talentvolle muzikant, als aanmoedigingsprijs. Eerdere winnaars van de prijs waren Gouke Gerben Wielenga, Gerk Huisma, Jildou Hiemstra en Erwin Mulder.

Tekst: Aanlevering Blaas de Bazuin - Foto: Marcel van Kammen. 

Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en je ontvangt ook de nieuwskrant automatisch in je mailbox.

Gepubliceerd: 17 APR 2019 - 08:23