Hoe gaat de muzieksector verder na corona?

Hoe gaat de muzieksector verder na corona?

De KNMO en de Bond voor Orkestdirigenten en Instructeurs (BvOI) organiseren in april vijf inspiratiesessies voor dirigenten, bestuursleden en andere geïnteresseerden om samen in gesprek te gaan over hoe de muzieksector denkt weer te kunnen opstarten na corona. Waar lopen verenigingen, muzikanten en dirigenten tegenaan? Wat voor goede acties worden er al gedaan en hoe kunnen we van elkaar leren?

We zullen deze sessies plenair opstarten, waarna we in ‘break-out rooms’ uit elkaar zullen gaan en weer gezamenlijk zullen afsluiten. Wij zullen hierin natuurlijk onze informatie delen, maar het idee is om de inbreng ook vanuit de groep te laten komen. Dus, ben je op zoek naar inspiratie of heb je al gave ideeën en wil je die graag delen? Meld je dan snel aan via het formulier: KLIK HIER.

De data van de sessies zijn: donderdag 8 april (niet meer beschikbaar), maandag 12 april, donderdag 15 april, maandag 19 april en donderdag 22 april. Alle sessies duren van 19:30 tot ongeveer 21:00 uur. Op donderdag 15 april zal het accent vooral op de Mars- en Showsector liggen, omdat daar specifieke aandachtspunten spelen.

Bij de gesprekken zullen steeds mensen van zowel de BvOI als de KNMO aanwezig zijn. Om alles in goede banen te kunnen leiden stellen en jullie input goed mee te kunnen nemen stellen we het zeer op prijs als je bij het inschrijven al laat weten of je het graag over specifieke dingen wil hebben. Hopelijk tot ziens bij één van de avonden!

Foto: Freepik.com

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 28 MAA 2021 - 12:17
Laatste update: 07 APR 2021 - 11:51