Hoe sla jij je door de coronacrisis heen?

Hoe sla jij je door de coronacrisis heen?

KNMO Klankwijzer wil de komende weken in de digitale uitgave een tijdelijke nieuwe rubriek inrichten: hoe gaat het verenigingsleven om met het coronavirus?

Welke creatieve ideeën zijn er om toch nog (samen) te musiceren, hoe houden verenigingen hun leden in contact met elkaar, welke initiatieven hebben verenigingen ontwikkeld, bijvoorbeeld om oudere/zieke dorps- of stadsgenoten die nu niet naar buiten komen, te helpen?

Maar ook hoe je als individuele muzikant deze periode van muzikale inactiviteit beleeft. Oefen je nog regelmatig, ook al zijn er voorlopig geen optredens meer? Haalt deze gedwongen rustperiode juist creatieve ideeën in je naar boven? Of misschien wil je alles wat je op dit moment bezighoudt wel van je af schrijven.

Stuur je bijdrage naar: redactie@klankwijzer.nl. Of neem via dit e-mailadres contact op met de redactie als je ideeën hebt en wilt overleggen.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

 

Gepubliceerd: 19 MAA 2020 - 20:14