Hoe start jouw vereniging de activiteiten weer op?

Hoe start jouw vereniging de activiteiten weer op?

Na bijna drie maanden ‘intelligente lockdown’ komt het leven weer stilletjes aan op gang. Voorzichtig mogen muzikanten hun instrumenten weer uit de koffers halen. Het zal nog wel een tijd duren voordat de situatie van voor de crisis weer helemaal terug is. Maar ook onder de beperkende maatregelen zijn er voor muziekverenigingen mogelijkheden om de achterban te laten zien dat ze er nog zijn.

In een artikel in de digitale uitgave van KNMO Klankwijzer van deze week geven we een overzicht van enkele initiatieven om activiteiten weer te hervatten (KLIK HIER).

Heb jij al ideeën hoe je met jouw vereniging de draad gaat oppakken? Stuur je plannen door naar redactie@klankwijzer.nl zodat we er in de de digitale uitgave aandacht aan kunnen besteden en kunnen delen binnen de sector.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

 

Gepubliceerd: 04 JUN 2020 - 16:13